Om Iki Sushi

Sushi restaurant i topkvalitet

​Iki Sushi er kendt over hele Østerbro som en seriøs restaurant. Vi startede vores første restaurant på Århusgade i 2014 og allerede et år efter, åbnede vi endnu en restaurant, der ligger på Nordre Frihavnsgade og igen i 2017 på Vesterbrogade.

Alle vores restauranter tilbyder vores prisvenlige a la carte- og tilbudsmenuer. I vores sushi restaurant på Nordre Frihavnsgade og Vesterbrogade byder vi spisende gæster velkomne ved vores hyggelige borde, hvor vores venlige og servicemindede tjenere vil sørge for en god og sublim madoplevelse.

Fordelagtige menuer hos din sushi restaurant

I vores sushi restaurant på Nordre Frihavnsgade og Vesterbrogade kan man i hyggelige omgivelser sidde og nyde sin mad, imens man ser vores sushikokke tilberede frisk og kreativ sushi i køkkenet. I alle ugens dage er det muligt at spise sushi ad libitum til en fordelagtig pris. Man betaler blot et engangsbeløb og kan derefter bestille forskellige forretter og sushi fra størstedelen af vores a la carte menu.

Vores dygtige og engagerede kokke har mange års erfaring som sushikokke. På vores menukort finder du alle de klassiske former for sushi, sticks og andre japanske specialiteter. Derudover udvikler vores kokke løbende nye varianter og specialiteter, så du også kan smage sushi, som du aldrig har smagt det før.

Under fanen tilbud kan du se forskellige menuer, som vores kokke har sammensat med henblik på at give vores gæster en prisvenlig og sublim madoplevelse. Vores tilbudsmenuer fås naturligvis også som take away.

Du er altid velkommen til at kontakte din os for at bestille take away eller at booke et bord.

Vi kan kontaktes på telefon:

Vesterbrogade (restaurant og takeaway):
33252322

Ndr. Frihavnsgade (restaurant og takeaway):
35386122

Århusgade (takeaway):
39276666

Du er også velkommen til at sende os en mail på ikisushidanmark@gmail.com.